Goedkoop en goed definitief ontharen mannen / vrouwen

 

 

 

 

Behandelstoel voor blijvend ontharenJongeman na permanente ontharing borst Koggenland

Tijdelijke definitief ontharen aanbiedingen:
-Vrouwen: oksels+schaamhaar (volledig)
€75 (per behandeling)
-Mannen bij behandeling rug: nek gratis!
voordeel: €39 (per behandeling)

Definitief ontharen? Welkom bij Shine!

Overweegt u, ( vrouw, man ) omdat scheren, waxen of epileren niet echt een hobby van u is definitief ontharen, maar ziet u net als velen door de bomen het bos niet meer wat betreft de mogelijkheden ( IPL, laser, elektrisch ontharen ), aanbieders ( ontharingsspecialist, schoonheidssalon ), en kosten ( goedkoop tot heel duur )?

Als u de moeite neemt om de verschillende artikelen op onze site ( vooral die onder de knop Info ) te lezen, denken wij dat dit bos voor u hierna weer heel duidelijk zichtbaar is.

Waarom kiezen voor I2PL definitief ontharen bij Shine?

Wij zijn een specialist die zich sinds 2008 uitsluitend bezighoudt met definitief ontharen en het vanzelfsprekend vinden dat je mensen het beste moet bieden wat mogelijk is.
Je hebt het tenslotte niet over zomaar iets, het betreft wel een (permanente) ingreep aan jouw lijf!

Het verontrust ons zeer dat er een wildgroei aan het ontstaan is van bedrijven die ( als bijverdienste ) het definitief ontharen er even bijdoen.
Vaak wordt je geholpen door een stagiaire die amper weet wat zij of hij aan het doen is en/of ze werken met een definitief ontharen apparaat ( vaak goedkoop Chinees ) waarvan de effectieve ( langetermijn ) werking zeer twijfelachtig is.
Je zou je kunnen afvragen of het verstandig is om met dit soort mensen in zee te gaan.

Definitief ontharen is een specialisme!

Shine werkt uitsluitend met zeer vakbekwaam personeel, en minstens zo belangrijk lijkt ons, super veilige apparatuur van de allerhoogste kwaliteit (de I2PL permanent ontharen apparaten waarmee wij werken staan ook in vele ziekenhuizen in Neder- en buitenland) van het merk Ellipse/Candela, een gerenommeerd bedrijf welke al 25 jaar deze specialistische I2PL machines ontwikkelt en bouwt en de effectiviteit daarvan in vele klinische studies heeft laten vastleggen.

Een andere goede reden om met ons in zee te gaan is onze zeer concurrerende prijzen.
U hoeft niet op een Groupon / Social Deal aanbieding of soortgelijke actie te wachten om het ook voor u betaalbaar te maken u IPL te laten behandelen.
Shine is en blijft één van de goedkoopste definitief ontharen aanbieders van Nederland.

(Volledige) vergoeding via uw zorgverzekering is overigens ook mogelijk, of dit voor u van toepassing is hangt af van uw verzekeraar en pakket.

Wij onderscheiden ons tevens door het aanbieden van een drietal specials te weten Gratis I2PL proefbehandeling + intake, Inruil thuis IPL apparatuur voor behandelkorting en  Schaamhaar.

Vergeet ik bijna nog onze schitterende centraal gelegen Locatie in Ursem, Koggenland, Noord-Holland.
Niet alleen prachtig gelegen aan de rand van een natuurgebied, snel en makkelijk te bereiken, ( eigenlijk overal dichtbij: vanuit Hoorn 6min, Heerhugowaard 10min en Alkmaar 12min ) maar ook met meer dan voldoende ( gratis ! ) parkeerplaatsen.

Als klap op de vuurpijl vragen wij uw aandacht voor onze volstrekt unieke Openingstijden.

Kijkt u rustig rond op onze website om u over dit alles te informeren.
Als u hierna nog vragen heeft of natuurlijk voor het maken van een afspraak voor het veilig definitief ontharen van uw oksels, benen, armen, bikinilijn, schaamhaar, ( Brazilianwax ), bovenlip, gezicht, borst, rug of waar dan ook of eerst voor een gratis intake en/of I2PL definitief ontharen proefbehandeling zijn wij bereikbaar op:

Telefoonnummer   :0229-504000

logo van whatsapp:06-27574183

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Of klik op de knop hieronder.

 
Home

link-Shine-definitief-ontharen-Facebook Logo Whats App Link naar de Twitter pagina Shine definitief ontharen

Definitief ontharen vrouw bikinilijn / schaamhaar / oksels etc Noord-HollandBehandelruimte voor permanent ontharenDefinitieve ontharingde benen