Hoge korting IPL behandeling na inruil LumeaHoge korting IPL behandeling

Inruil thuis IPL apparatuur voor €10 tot €??? korting op uw IPL behandeling.

Als u heeft ondervonden dat het jammergenoeg waar is wat wij beweren op de pagina Info/thuisIPL betreffende het uzelf thuis met IPL definitief ontharen, oftewel u bent er achter gekomen dat zo'n apparaatje niet dé oplossing is om definitief van ongewenst haar af te komen, sla dan nu uw slag.

Shine heeft t/m 31-12-2022 een fantastische inruil-actie!

Bij inruil van alle op de markt voorkomende IPL/laser (achtige) apparaatjes krijgt u korting op uw IPL definitief ontharen behandeling bij Shine!

Hoe gaat dit in zijn werk?

U neemt het door u thuis in gebruik (geweest) zijnde IPL/laser flitsapparaatje mee naar ons toe nadat u een afspraak heeft gemaakt voor een intake en/of (proef)behandeling, en wij taxeren het door u aangeboden apparaat (minimaal €10,- tot maximaal €???,-).
Als dit bedrag wat u betreft accoord is ontvangt u van ons Shine-cadeaubonnen ter waarde van het afgesproken bedrag na inlevering van het betreffende apparaat, welke u direct (of later) kunt gebruiken om uw behandeling (gedeeltelijk) mee af te rekenen.

De enige voorwaarde is dus dat u eerst een afspraak maakt, het is niet mogelijk apparaatjes in te ruilen voor contant geld.

Bel snel 0229-504000

mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Logo Whatsapp06-27574183
of klik op de knop hieronder voor een afspraak.

 
Home > Specials > Inruil thuis IPL

link-Shine-definitief-ontharen-Facebook Logo Whats App Link naar de Twitter pagina Shine definitief ontharen

Veel geld voor Braun Venus naked skinProffesioneel IPL ontharen met hoge korting na inruil