Behandelinskosten IPL ontharen

Prijsvergelijking IPL ontharen

Vergelijking prijzen IPL ontharing

Is I2PL behandeling duur?

Afwegingen die iedereen maakt alvorens iets te beslissen hebben vaak voor een groot deel met de kosten hiervan te maken.
Wij begrijpen natuurlijk dat alvorens u over gaat tot I2PL definitief ontharen u deze dus ook zwaar mee laat wegen in uw besluit om u wel of niet te laten behandelen.

Een I2PL behandeling is op het eerste gezicht enorm kostbaar. (Als u een optelling maakt van de bedragen welke u onder de knop Prijzen vindt.)
Uw enthousiasme wordt waarschijnlijk zeker niet groter als u, omdat u weet dat er meerdere I2PL behandelingen nodig zijn, deze kosten met 5 of 8 vermenigvuldigd.

U zult na die berekening waarschijnlijk gelijk denken ik blijf wel doen wat ik altijd gedaan heb, dat is een stuk goedkoper.
Dit echter, is een misvatting.

De kosten van I2PL behandelingen zijn veel lager dan ze lijken.

Als u alle plussen en minnen bij elkaar optelt wat betreft andere opties blijkt I2PL behandeling met een goed apparaat zelfs uiteindelijk verreweg het goedkoopst te zijn.

I2PL ontharen het goedkoopst, dat kan niet waar zijn!

We zullen u uitleggen en voorrekenen hoe we hier toe komen.
De vergelijking lijkt voor ons ten eerste niet alleen uit het vergelijken van kosten te moeten bestaan omdat dit vergelijken van appels met peren is. ( niet-definitief / definitief )
(U zult aan het einde van dit artikel overigens zien dat als u toch voor deze kromme vergelijking kiest I2PL behandeling zelfs dan fors de goedkoopste is).

Voor ons zou zwaar wegen (omdat we alle nadelen van niet-definitief meer dan zat zijn): hoe definitief is dat mij voorgespiegelde definitief nu eigenlijk?

En kan ik simpelweg naar de goedkoopste aanbieder gaan om mij definitief I2PL te laten ontharen of is ook in deze branche misschien goedkoop uiteindelijk duurkoop?
Met andere woorden, zou het kunnen dat als ik mij ergens definitief laat ontharen, ik misschien na bijvoorbeeld een jaar, tot de conclusie moet komen dat ik feitelijk een aantal zeer dure scheerbeurten heb laten uitvoeren, omdat haren weer terug blijken te komen?

Deze vraag moeten wij met een volmondig ja beantwoorden, het ene IPL flitsapparaat is wat betreft de resultaten jammer genoeg de andere niet.
Resultaten van apparaten van verschillend fabrikaat lopen zeer uiteen.
(Hoe dat komt kunt u lezen op de pagina's Werking I2PL en Thuis IPL)

Als het simpel was om een goed (blijvend) behandelingsresultaat te boeken hadden fabrikanten van flitsapparatuur waarschijnlijk ook wel meer inzage gegeven in resultaten van IPL behandelingen met door hun geproduceerde machines.
Dat zij dit niet in grote getale doen lijkt ons genoeg te zeggen over de gemiddelde kwaliteit van IPL apparaten.

Het merk Ellipse is zoals we u al eerder hebben gemeld één van de uitzonderingen.
Zij geven wél inzage in resultaten van onderzoeken (ook op lange termijn) onafhankelijk uitgevoerd door vooraanstaande artsen en instellingen in dit vakgebied. (klik hier, hier of hier voor voorbeelden hiervan).

Misschien moet er nog een vraag beantwoord worden.
Je kunt voor definitief ontharen natuurlijk ook nog verkiezen je te laten behandelen met laser of het (ouderwetse) elektrisch epileren bij een schoonheidsspecialist(e).
Waarom zou ik uberhaupt kiezen voor behandeling met I2PL?

Welnu, deze vraag hebben we eigenlijk (onder de knop Ontharen) reeds beantwoord. Er is door onderzoek gebleken dat met een goed I2PL apparaat kwalitatief de zelfde behandelingsresultaten zijn te behalen dan met genoemde andere opties, maar I2PL behandelingen kosten (u) behalve flink minder geld ook nog eens veel minder tijd.
Dit lijkt ons omdat (bijna) iedereen het tegenwoordig over drukte en daaraan gekoppeld tijdgebrek heeft niet het kleinste voordeel!

Hieronder vindt u hetgeen we dit artikel over begonnen, de vergelijking van kosten van verschillende methoden van ontharen.
Als u hier (of ergens anders) vragen over heeft bel gerust even met Shine: 0229-504000, wij leggen het graag aan u uit.


Prijsvergelijk ontharen bikinilijn

Methode Aantal (noodzakelijke)
behandelingen
Prijs Totaal
Scheren 104 x per jaar gedurende 40 jaar € 0.85 € 3.536
Harsen 12 x per jaar gedurende 40 jaar € 20 € 9.600
Elektrisch ontharen 50 behandelingen 1 uur in 2 jaar € 60 € 3.000
I2PL ontharen 8 behandelingen in 16 maanden € 35 € 280

 


Prijsvergelijk ontharen van de bovenlip

Methode Aantal (noodzakelijke)
behandelingen
Prijs Totaal
Harsen 12 x per jaar gedurende 40 jaar € 8 € 3.840
Elektrisch ontharen 50 behandelingen ½ uur 1,5-2 jaar € 30 € 1.500
I2PL ontharen 6 behandelingen in 9 maanden € 20 € 120
 
Home > Info > Is I2PL duur?

link-Shine-definitief-ontharen-Facebook Logo Whats App Link naar de Twitter pagina Shine definitief ontharen

Kosten IPL behandeling

IPL ontharen kosten

IPL behandeling prijs vergelijk